Lijkt het jou nou ook leuk om bij ons op de bouw te werken, schroom niet om bij interesse eens binnen te lopen om kennis te maken.

Volg jij een bouwkundige opleiding en ben je op zoek naar een stage- of werkplek? Neem dan gerust contact met ons op! Bij Bouwbedrijf Veenstra krijg je als stagiair een volwaardige plek binnen het team.

Ik ben Marten Prins, 55 jaar en al 22,5 jaar werkzaam bij Bouwbedrijf Veenstra. Je kunt dus stellen dat ik al heel wat jaren ervaring heb in de bouw. In deze jaren heb ik veel verschillende projecten mogen doen voor het bouwbedrijf. Van stalbouw tot nieuwbouw en van aanbouw tot kapschuur. Ik heb al heel wat boerderijen mogen vernieuwen of opbouwen en heb de ontwikkeling gezien die de afgelopen jaren speelt op het vlak van modernisering van zowel de architectuur als de technieken in de bouw. In de jaren heb ik veel collega’s zien komen en gaan en is er ook een wisseling geweest van baas. Na een lang tijdperk te hebben gewerkt voor Rones werk ik inmiddels al een aantal jaren voor Auke. Dagelijks ga ik met veel plezier naar mijn werk wat op fietsafstand is van mijn woning, idealer kan het niet. Mijn werkdagen bieden mij uitdaging en zijn nooit hetzelfde.

Sinds 2014 werk ik met veel plezier bij Bouwbedrijf Veenstra. We hebben een gezellige groep, een mooie mix tussen jong en ervaring. Bijna alle werkzaamheden doen we zelf, zo blijft het werk altijd afwisselend en verveelt het nooit. Het ene moment ben je aan het kozijnen maken in onze werkplaats en het andere moment ben je een badkamer aan het betegelen in een mooie villa. Ik hoop hier nog lang te mogen werken met deze groep en deze werkzaamheden. ~ Henk-Arjen

Scroll naar boven