Over ons

Over ons

Aannemersbedrijf Veenstra is een echt familiebedrijf, gevestigd in Makkinga. Rones Veenstra besloot in 1989 zijn eigen bedrijf op te richten. Zijn uitgangspunten: een goede prijs, afspraken nakomen en kwaliteit bieden. Een succes, want ruim 25 jaar later is Veenstra uitgegroeid tot een regionaal bouwbedrijf met ruim 20 medewerkers.

Sinds 2010 heeft Auke Veenstra, de oudste zoon, de zaak overgenomen. Ook deze generatie gaat voor een goede prijs en kwaliteit. Wij zijn een jong bedrijf met toch al meer dan 25 jaar ervaring.

Bij Bouwbedrijf Veenstra kunt u terecht voor het realiseren van woningbouw, stallenbouw, verbouw en betonwerk. Daarnaast beschikken wij over een machinale werkplaats.

Door de eigen timmerwerkplaats en de inzet van ons eigen modern materieel, zijn wij in staat elk project binnen een strakke planning tot een goed einde te brengen. De werkzaamheden die wij niet in eigen beheer uitvoeren worden uitgevoerd door veelal vaste onderaannemers waar door de jaren heen een goede samenwerking mee is ontstaan.

Als u kiest voor een flexibiliteit, heldere afspraken, degelijkheid, kennis van zaken, vakmanschap en aandacht voor detail, dan helpen wij u graag verder.

wat we bieden

Er is veel mogelijk bij Bouwbedrijf Veenstra. Wilt u advies op maat? Neem dan contact op!

Woningbouw

Verbouw

agrarisch

Onderhoud

utiliteitsbouw

Betonwerken

Scroll naar top